BOEKEN BIJ BESPORTY.COM

  • Zelfde prijs als bij de aabieder
  • Gemakkelijk online boeken
  • Tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren
  • Veilig betalen
iDeal   PayPal   Credit Card   MisterCash
Flow-Motion
Flow-Motion

Wil je je looptechniek verbeteren? Betere tijden lopen en trainen in een leuke groep?
Doe dan mee met een van de loopgroepen van Flowmotion. We trainen veel in het vondelpark maar ook bijvoorbeeld in het Amsterdamse bos of westerpark.

Het hardlopen doen we in de vorm van intervaltraining (snelle stukken afwisselen met herstel) waardoor alle niveau’s mee kunnen doen en uitgedaagd worden. Je conditie vliegt vooruit. Natuurlijk doen we ook krachtoefeningen zodat je allround fit wordt.Afstand: mapsmaps
v.a. € 12,95 Toon beschikbaarheid
Mountain Bootcamps Eindhoven
Mountain Bootcamps Eindhoven

Mountain Bootcamps geeft bootcamplessen in Gelderland en Brabant. Alle groepen worden samengesteld op basis van wat ze fysiek en mentaal kunnen. Groei, persoonlijke ontwikkeling en teamprestaties staan centraal. Mountain Bootcamps zorgt ervoor dat je weer fit en vitaal wordt met trainingen op eigen niveau, in groepsverband en in de buitenlucht.


Afstand: mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Tourist Run Amsterdam
Boymansweg 3, 1064WR Amsterdam
Tourist Run Amsterdam

Running in Amsterdam
Tourist Run Amsterdam, a great way to explore the city. Wether you call it city running or sight jogging, running is a great way to explore a city. Running is just the right pace for a tourist tour around Amsterdam. Our streets are narrow, but there are no obstructions for runners. We can go where we want.
Join us and explore Amsterdam


Afstand: 0,7 km mapsmaps
MacBike
Oosterdokskade 149 (Centraal Station), 1011 DL Amsterdam
MacBike

MacBike is de fietsverhuur van Amsterdam met 5 verschillende vestigingen. Naast stevige stadsfietsen, verhuren we kinderzitjes, kinderfietsen, hybride fietsen, elektrische fietsen, tandems en bakfietsen. Per jaar verkennen zo’n 150.000 bezoekers onze hoofdstad met een fiets van MacBike. Naast het huren van een fiets bij MacBike is het ook mogelijk om een fietstour te boeken.Afstand: 0,7 km mapsmaps
v.a. € 7,50 Toon beschikbaarheid
Fit aan t IJ
KNSM-Laan 11, 1019 LA Amsterdam
Fit aan t IJ

Fit aan 't IJ is een gezellige sportschool die gebruikt maakt van prachtige materialen om ervoor te zorgen dat jij fit wordt! Het is de sportschool waar je op een huiselijke en relaxte manier sport!

Er worden verschillende trainingen gegeven en de sportschool is dagelijks geopend. Er is tevens een gezellig theehuis in oosterse style gesitueerd, waar u voor of na de training kunt genieten van een kleine kaart en heerlijke dranken.


Afstand: 1,0 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
Bootcamp Inc.
Bootcamp Inc.

Bootcamp Inc. is al bijna 2 jaar actief in het aanbieden van sportlessen. Het team bestaat uit energieke jongeren die een passie hebben voor sport, voeding en gezondheid. Wil jij fit worden op een leuke, afwisselende en sociale manier? Verder zoeken is dan niet nodig, de lessen van Bootcamp Inc. zijn variërend en intensief en voor iedereen toegankelijk.

Afstand: 1,5 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
WORKOUT AMSTERDAM
WORKOUT AMSTERDAM

WORKOUT AMSTERDAM is de bootcamp waar je terecht kan voor een kwalitatief zeer goede training met een hoop pit! Jill en Noortje zijn de oprichters van het bedrijf en zijn beide gepassioneerde sporters die niets liever doen dan het delen van deze passie.

Bij WORKOUT AMSTERDAM kan je terecht voor small group workout, kettlebel workout, bootcamp workout of een personal workout. De workouts worden altijd in kleine groepen gegeven en hierdoor is er altijd veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je haalt meer uit jezelf en verlegt je grenzen.Afstand: 1,5 km mapsmaps
Hot Flow Yoga - Jordaan
1e Looiersdwarsstraat 17, 1016 VR Amsterdam
Hot Flow Yoga - Jordaan

Hot Flow Yoga offers yoga classes for students of all levels. Our main interest is to help you reach your full potential, whether you are new to yoga or you’ve been practicing yoga for years. All of our lessons are heated, the heat brings therapeutic benefits as it helps to purify the body as well as the mind.


Afstand: 1,7 km mapsmaps
Tula Amsterdam
Houtrijkstraat 38, 1013 VD Amsterdam
Tula Amsterdam

Tula is een boutique yogastudio en toegankelijk voor iedereen. De energieke crew bestaat uit gecertificeerde yogadocenten die hun passie voor yoga het liefst met iedereen willen delen. Op het rooster staan zowel actieve als meditatieve vormen van yoga en de lessen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus. Naast de reguliere lessen worden regelmatig inspirerende workshops aangeboden. Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen en je hoeft echt niet lenig of spiritueel te zijn.

Na afloop van een les kun je in de rustgevende lounge nagenieten van een lekker glaasje verse thee.Afstand: 1,9 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
Dansschool Eddy Spier
Korte Papaverweg 17-21, 1032 KA Amsterdam Noord
Dansschool Eddy Spier

Wij zijn een jong en dynamische dansschool in Amsterdam Noord. Onze Motto is Dansen, Gezelligheid en Plezier bij Dansschool Eddy Spier. Wij zijn een dansschool met verschillende mogelijkheden, verschillende dansen en verschillende leeftijden.


Afstand: 1,9 km mapsmaps
v.a. € 40,00 Toon beschikbaarheid
Bluebirds Yoga
Louise Wentstraat 186, 1018 MS Amsterdam
Bluebirds Yoga

Bluebirds is een centrum voor mensen die alles uit het leven willen halen, maar toch ook goed voor zichzelf willen zorgen. Wij begrijpen dat je het druk hebt. En dat is okay. We spelen in op de unieke behoefte van de drukke mens, waar hij ook staat.

De Bluebirdsmethode
Wij hebben een methode ontwikkeld om je drukke leven onder controle te houden. Door onze persoonlijke ervaring op dit gebied, hebben we precies die diensten verzameld die ons ook hebben geholpen. Niet alleen yoga, maar ook intense cardio, onthaasten, kennis over goed eten en beter in je vel zitten. Alles onder 1 dak!


Afstand: 2,1 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
Kettlebell Outdoor
Bilderdijkstraat 174-3, 1053LD Amsterdam
Kettlebell Outdoor

Intensieve outdoor training sessies in een kleine groep onder begeleding van professionele trainers. Deze professionals zullen je helpen jouw trainingsdoel te bereiken. Om het meeste uit de trainingen te halen, wordt er gebruik gemaakt van een kettlebell (zie fotos) in combinatie met uitdagende activiteiten en weinig rust.

Boek een enkele les voor al €8.50 en bereik je trainingsdoel sneller dan ooit te voren.


Afstand: 2,3 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Forty Degrees Hot Yoga Amsterdam
Overtoom 62, 1054 HL Amsterdam
Forty Degrees Hot Yoga Amsterdam

Forty Degrees ligt centraal in Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. Het is een moderne, ruime en schone Hot Yoga studio. Onze comfortabele vloer is speciaal voor Hot Yoga. De vloer is hypo-allergeen, niet giftig en ontworpen om veilig hot yoga op te beoefenen. Bij Forty Degrees werken we met een zaaltemperatuur van gemiddeld 40 graden. Kom een keer langs en ervaar een yoga les bij Forty Degrees Yoga.


Afstand: 2,4 km mapsmaps
Hotpod Yoga
Baffinstraat 43, 1057SW Amsterdam
Hotpod Yoga

Hot Yoga Pod Amsterdam provides ultra-accessible hot vinyasa yoga in pop-up, inflatable, heated ‘pods’. With space for 20 people, the pods transport you lightyears away from the outside world while the teachers take you through an hour of physical yet calming hot yoga.


Afstand: 2,4 km mapsmaps
Divection duikopleidingen
Overtoom 93, 1054HC Amsterdam
Divection duikopleidingen

Divection Duikopleidingen is de gezelligste PADI duikschool van Amsterdam. Onze leuke, jonge en professionele staff is erg ervaren, betrokken en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De zwembaden waar we duiken liggen centraal en zijn goed met de fiets te bereiken. Boek hier nu jouw opfrisduik of introduik.


Afstand: 2,5 km mapsmaps
v.a. € 49,00 Toon beschikbaarheid
ILOVEWORKINGOUT
ILOVEWORKINGOUT

Bij I Love Working Out helpen we jou naar een betere gezondheid. Met effectief voedingsadvies en bootcamps onder begeleiding van deskundige instructeurs, zal je merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Meedoen met een bootcamp? Boek hier direct een van onze lessen!


Afstand: 2,5 km mapsmaps
v.a. € 7,50 Toon beschikbaarheid
Sukha Yoga Amsterdam
Ceintuurbaan 243, 1074 CX Amsterdam Amsterdam
Sukha Yoga Amsterdam

Sukha biedt kwalitatief hoogstaande yoga lessen onder begeleiding van gekwalificeerde yogadocenten. Sukha richt zich voornamelijk op beginnende yogi's en daarom is iedereen welkom ongeacht de yoga ervaring. De docenten doen er alles aan om jou te inspireren, uit te dagen en iets aan te leren.
De droom van Sukha is dat iedereen in Nederland yoga beoefend Sukha staat voor Happiness, Joy & Bliss. Zowel de ruimte, de tuin, de docenten, de lessen én de cursisten stralen dit uit. Het moment dat je de deur binnenkomt voel je de serene kalmte en laat je de geluiden van de stad even achter je. De tuin omarmt je met veel groen en de geluiden van vogels en het zacht ruisen van de blaadjes.


Afstand: 2,5 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
LiveYoga - Iyengar Yoga & Pilates
Celebesstraat 6, 1094 EJ Amsterdam
LiveYoga - Iyengar Yoga & Pilates

LiveYoga, een yogaschool in Amsterdam. Aanbieder van Iyengar yogalessen en uitgebreide ‘mindfulness’ trainingen. Een yogaschool waar persoonlijke aandacht centraal staat. Een enkele les kan geboekt worden voor 15 euro.


Afstand: 2,6 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
Leef Yoga Amsterdam
Derde Oosterparkstraat 86 , 1091 KB Amsterdam Oost
Leef Yoga Amsterdam

Leef Yoga is een stijlvolle studio. Het is een fijne en rustige plek gelegen vlakbij het OLVG en de Wibautstraat. Een prima lokatie voor yoga, aanverwante lessen, meditatie en voor het geven van workshops. Beneden is een lesruimte van ca 50 m2 en boven een vide met daarin een keukenblok, ruime zitruimte met tafels en stoelen en een omkleedruimte.


Afstand: 2,7 km mapsmaps
Nautiek
Veemkade 267, 1019CZ Amsterdam
Nautiek

Nautiek is dé CWO zeilschool in hartje Amsterdam! Bij Nautiek kunt u zowel theorie- als praktijkcursussen volgen. Maar u kunt ook vanuit Nautiek zelfstandig en actief het water op. Hiervoor kunt gebruik maken van zeilboten (Valk, Laser Pico of Laser Vago) en supboards (Stand Up Paddling).  Hoe leuk is het om even lekker het water op te gaan om uit te waaien.

Om een board te huren is ervaring/bekendheid met het varen wel vereist. Heeft u dit niet dan kunnen wij u via een kennismakingsles op weg helpen. De les kunt u individueel of met een groepje boeken.

Voor bedrijven kunnen we speciale nautische arrangementen verzorgen, denk hierbij aan een watersportdag, vergadering / training in combinatie met een vaartocht. Wij denken graag mee. Nautiek Vaaropleidingen heeft haar onderkomen op de SALVE. De SALVE, een voormalig binnenvaartschip met een rijke historie, ligt afgemeerd in de IJ-haven van Amsterdam.
Wij zien u graag aan boord van de SALVE of een van onze andere schepen!


Afstand: 2,7 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Yoga in de Baarsjes
St. Janschool, Kortenaerstraat 30, 1057 Amsterdam
Yoga in de Baarsjes

Ontsnappen uit de Amsterdamse drukte? Yoga in de Baarsjes biedt yogalessen in een groep van maximaal 12-14 mensen. Tijdens de lessen worden 12 klassieke yogahoudingen beoefend die stimulerend zijn voor lichaam en geest. Kom eens gezellig langs.

Een enkele les is te boeken voor  € 10,- per les. Afstand: 2,7 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Thrive Yoga Oost
Tweede Atjehstraat 55, 1094 LD Amsterdam
Thrive Yoga Oost

Welkom op weg naar je eerste les! Thrive Yoga is de perfecte plek om te ontdekken wat Yoga en Pilates voor jou kunnen betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. 10 januari heeft Thrive Yoga haar derde studio in Oost midden in de Indische buurt op de Tweede Atjehstraat 55 geopend! Boek hier jouw yoga en/of pilates belevenis in deze prachtige nieuwe studio. 
Afstand: 3,0 km mapsmaps
Crossfit aan 't IJ
Mt. Lincolnweg 15, 1033 SN Amsterdam
Crossfit aan 't IJ

Wij zijn een 400m2 CrossFit box in Amsterdam Noord. In onze box gebruiken we CrossFit als trainingsmethode, precies om dezelfde reden dat topatleten dat ook doen: Omdat het simpelweg werkt!
In onze box hebben we pull-up bars, touwen en hangende ringen. We werken met losse gewichten en kettle-bells. Op dit moment hebben we al een leuke en gezellige groep verschillende mensen van ieder niveau, getraind en begeleid door de beste CrossFit coaches, die je alle oefeningen aanleren en zich iedere dag opnieuw voor jou inzetten.


Afstand: 3,0 km mapsmaps
E.C.M. Body Health personal training
Uitweg 14, 3652lp Woerdense Verlaat
E.C.M. Body Health personal training

Wil jij je doel bereiken met behulp van wat extra begeleiding? Kies er dan voor op je persoonlijk te laten trainen door Elisabeth! De enige "ladies only" personal trainster. 
Elisabeth over PT: Ik daag je graag uit!
Ik ben Elisabeth Mens. Sporten is een grote passie in mijn leven, welke ik graag met andere wil delen. Ik wil mensen helpen bij het behalen van zijn/haar persoonlijke doelen en ze daarmee laten zien hoe leuk het is om te sporten en gezond te leven. Ik geef dat extra duwtje in de rug om de strijd aan te gaan om jouw doelen te realiseren.
Afstand: 3,1 km mapsmaps
v.a. € 45,00 Toon beschikbaarheid
Femme Gym
Vancouverstraat 6hs, 1056 DV Amsterdam
Femme Gym

Heb jij ook wel eens moeite gehad om bij een sportschool binnen te stappen?
Een beetje geïntimideerd door de macho’s die flink wat gewichten stonden te pompen en vrouwen die er uit zagen alsof ze zo door konden naar een leuk feest?
Bij FemmeGym willen we dat iedere vrouw zich thuis voelt. Of je nu een ervaren sporter bent, heel af en toe sport of nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien; wij zijn de sportschool die je zoekt!

Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan, die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, is FemmeGym de leukste! Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen met professionele docentes. Van spinning tot step en van bootcamp, tot zumba; we bieden alles! Daarnaast hebben wij instructrices die fitnessbegeleiding geven en adviseren over eventuele blessures of bijvoorbeeld sporten in combinatie met zwangerschap. Wij doen uitgebreide health checks en helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema en zorgen dat je geactiveerd en gemotiveerd blijft! Maar FemmeGym is nog meer, je kan er terecht voor leuke workshops, een netwerk van vrouwen, lekker ontspannen in de sauna of een heerlijke cappuccino, kortom een te gekke plek voor iedereen.

Voor wie is FemmeGym?
Wij zijn er voor elke vrouw bovendien is FemmeGym ‘a womens work’ wat betekent dat er ook alleen vrouwen werken.

Nog even op een rij wat FemmeGym biedt:
-Fitness
-Cardio
-Groeplessen
-Sauna
-Zonnebank
-Gratis kluisjes & douches
-Gratis wifi
-Persoonlijke aandacht
-Flexibele abonnementen


Afstand: 3,1 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Sport-Natural
Gare du Nord 17, 1022 LD Amsterdam
Sport-Natural

Sport-Natural is DE club in Amsterdam Noord waar persoonlijk resultaat centraal staat. Onze trainers staan hier voor je klaar. De 'Journey to Fitness' is speciaal ontworpen om je zo goed mogelijk te begeleiden en je doelen te behalen!


Afstand: 3,3 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
Yoga Amsterdam Noord
Gare du Nord 17, 1022 LD Amsterdam
Yoga Amsterdam Noord

Bij Yogaschool Amsterdam Noord kan je in een luxe omgeving een prettige yogales volgen. In een prachtige zaal worden er verschillende vormen van yoga aangeboden. Boek een lesje en probeer een les bij Yogaschool Amsterdam Noord.


Afstand: 3,3 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
Fit & Fast
IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
Fit & Fast

Fit & Fast is het bedrijf in Amsterdam en Haarlem waar u terecht kunt voor EMS-trainingen. 

Dankzij EMS-trainingen kan 3 uur sporten in 20 minuten worden gedaan.

Wat is EMS?
Electro Musculaire Stimulatie (EMS) is een vorm van weerstandstraining. Het hele lichaam, 8 spiergroepen, worden tegelijkertijd aangespannen/getraind waardoor 3 uur trainen in 20 minuten kan worden gedaan. Door de EMS is het mogelijk een veel intensievere prikkel aan de spieren te geven, wat bij normale training niet mogelijk is.


Afstand: 3,5 km mapsmaps
v.a. € 19,90 Toon beschikbaarheid
Roeicentrum Berlagebrug
Weesperzijde 1094, 1097 DS Amsterdam
Roeicentrum Berlagebrug

Het Berlagebrug Team organiseert Roei Clinics waar teambuilding, ontspanning en roeiplezier centraal staan. Bij Berlagebrug kan je terecht voor een Beginnerscursus of een priveles. Op deze prachtige locatie bieden ze alles om er een geslaagde dag van te maken!
Afstand: 3,5 km mapsmaps
v.a. € 45,00 Toon beschikbaarheid
Iyengar YogaSchool Amsterdam
Baarsjesweg 277, 1058 AD Amsterdam
Iyengar YogaSchool Amsterdam

De Iyengar yogaschool Amsterdam verzorgt professionele Iyengar Yoga lessen in een gastvrije omgeving aan nieuwelingen in de yoga, gevorderde studenten en leraren.

Rembert en Kristien, beide zeer ervaren docenten, willen je inspireren en bemoedigen in je yogabeoefening. Deel mee in ons enthousiasme en onze toewijding en verlies je in Iyengar yoga.


Afstand: 3,6 km mapsmaps
v.a. € 15,50 Toon beschikbaarheid
Dagelet Sport
Deurloostraat 97, 1078HW Amsterdam
Dagelet Sport

Balans, Verbondenheid, De Mens staat Centraal
Regelmatig bewegen kan een uitdaging zijn. Dagelet Sport verlaagt drempels om te gaan en te blijven sporten dmv groeps- en privelessen. Gekwalificeerde docenten bieden effectieve en customized total body workouts aan. Elke week zijn de lessen weer net anders en geschikt voor alle niveaus. De groepen zijn klein, waardoor we flexibel kunnen blijven in het aanpassen van de oefeningen. Want iedereen is anders!


Afstand: 3,8 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Powerleague
Olympiaplein 31, 2024HX Amsterdam
Powerleague

Powerleague Nederland is de plek waar je terecht kan voor 7x7 en 5x5 voetbalcompetities. Regel hier je competitie financiën. De pagina is voor al jouw teamgenoten beschikbaar, dus iedereen kan snel zijn deel betalen! Betaal alles in 1x of per 3 wedstrijden.

Huur ook je eigen veld in Amsterdam! 

Binnenkort te boeken in de webshop;

Kids
- Kids Parties                     - Kids Bubble Parties
- Kids Camps                     - Kids Club

Activiteiten
- Bubble voetbal                - Archery Tag
- Goggle voetbal                - En nog veel meer

Kijk op powerleague.nl voor meer informatie.


Afstand: 4,0 km mapsmaps
Hot Flow Yoga - Amsterdam Zuid
Koninginneweg 221, 1075 CS Amsterdam
Hot Flow Yoga - Amsterdam Zuid

Hot Flow Yoga offers yoga classes for students of all levels. Our main interest is to help you reach your full potential, whether you are new to yoga or you’ve been practicing yoga for years. All of our lessons are heated, the heat brings therapeutic benefits as it helps to purify the body as well as the mind.


Afstand: 4,0 km mapsmaps
v.a. € 16,00 Toon beschikbaarheid
De Nationale Schaatsbon
De Nationale Schaatsbon

De Nationale Schaatsbon maakt het mogelijk om tijdens de publieksuren vrij te kunnen schaatsen op alle deelnemende kunstijsbanen door heel Nederland.


Afstand: 4,4 km mapsmaps
v.a. € 3,90 Toon beschikbaarheid
MT Fitness
Amstelstroomlaan 2, 1096GL Amsterdam
MT Fitness

Bij MT Fitness focussen we met onze gespecialiseerde instructeurs op kwaliteit om te zorgen voor de beste resultaten. Bij MT Fitness kan je terecht voor innovatieve sporten zoals Animal Flow en TRX Training.
Afstand: 4,7 km mapsmaps
Gratis zwemclinic en donatievideo Amsterdam City Swim
Gustav Mahlerlaan 24, 1082 MC Amsterdam
Gratis zwemclinic en donatievideo Amsterdam City Swim

Ter voorbereiding op zondag 3 september 2017 organiseert de Amsterdam City Swim i.s.m. Univé een gratis zwemclinic o.l.v. Personal Swimming in het zwembad van Club Sportive .

Als Supporter van Sport biedt Univé de deelnemers aan de clinic een persoonlijke donatievideo aan die opgenomen wordt tijdens de zwemclinic bij Club Sportive . Deze donatievideo kun je via je eigen social media kanalen verspreiden om (extra) donaties op te halen. Per clinic kunnen maximaal 6 personen deelnemen.

Je kunt je inschrijven voor een clinic op vrijdag 30 juni en 7 juli tussen 15.30 uur en 20.00 uur. Er is beperkte beschikbaarheid, dus geef je snel op via onderstaand formulier.

Ben je nog geen deelnemer van de Amsterdam City Swim? Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven! Ga naar www.amsterdamcityswim.nl/inschrijven en spring met ons in het diepe voor Stichting ALS Nederland. Na inschrijving is het mogelijk om je via deze pagina in te schrijven voor de gratis zwemclinics van Univé en de Amsterdam City Swim bij Club Sportive .


Afstand: 5,0 km mapsmaps
PlayPadel - Binnenkort te boeken via BE SPORTY
Olympisch Stadion 45, 1076 DE Amsterdam
PlayPadel - Binnenkort te boeken via BE SPORTY

LET OP : Play Padel Club Amsterdam opent binnenkort haar deuren op twee fantastische locaties in Amsterdam. Het is de nieuwe trend in de tennissport.

Padel Tennis is een energieke, toegankelijke, sociale sport met vergelijkbare regels als tennis. Je hoeft niet groot of sterk te zijn. Het serveren gaat onderhands en door het gebruikt van glazen wanden krijgt de speler een tweede kans om de bal terug naar de andere kant van het net te spelen.


Afstand: 5,0 km mapsmaps
v.a. € 0,00 Toon beschikbaarheid
Jumping Feet Amsterdam
Noordkaperweg 5, 1035 HA Amsterdam
Jumping Feet Amsterdam

Al een lange tijd is Jumping Feet de bekende sportschool voor de bewoners van Amsterdam-Noord en omstreken. In een prettige omgeving kunt u bij deze sportaanbieder werken aan een gezond lichaam.Afstand: 5,2 km mapsmaps
v.a. € 8,00 Toon beschikbaarheid
Schermcentrum Amsterdam
IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
Schermcentrum Amsterdam

SchermCentrum Amsterdam, gevestigd in het Frans Otten Stadion in Amsterdam Zuid, is dé schermvereniging voor jong en oud met een ruim aanbod aan trainingen voor groepen en individuen van ieder niveau en iedere ambitie. Kom bij ons langs voor een introductiecursus of privéles. En garde!
Afstand: 5,4 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Frans Otten Stadion
IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
Frans Otten Stadion

Met 8 binnenbanen (voorzien van Tennisfloor Pro) en 15 buitenbanen is het Frans Otten stadion het domein van de Internationale Tennisclub Amsterdam waar elke tennisliefhebber volop aan z´n trekken komt. Tevens vindt u in het Frans Otten stadion 21 squashbanen. Waaronder een Twin-Vue Centre Court, aan drie zijden omringd door glazen wanden en tribunes,die plaats bieden aan ongeveer 1.500 toeschouwers.


Afstand: 5,4 km mapsmaps
Power Walking Club Amsterdam
Boeierspad 5, 1081 KE Amsterdam
Power Walking Club Amsterdam

Power Walking is lopen in een stevig tempo rond de 7.3 km per uur. Door het gebruik van extra gewichtjes in de hand en de spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.Afstand: 6,0 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
SUP&Meer Amsterdam
Boeierspad 5, 1081 KE Amsterdam
SUP&Meer Amsterdam

SUP&Meer is een  Stand up Paddle school  (SUP School)  met een eigen clubhuis en terras,  gelegen aan het prachtige Nieuwe Meer in het Amsterdamse bos.

Op de SUP School kun je heerlijk Suppen op een SUP Board en ben je  welkom voor SUP lessen  en verhuren wij Sup boards (Supverhuur)  ook organiseren wij  tochten door het Amsterdamse bos  of over het Nieuwe Meer, dit kan  zowel privé als in groepsverband.
Afstand: 6,0 km mapsmaps
v.a. € 20,00 Toon beschikbaarheid
Watersport centrum Sloterplas
Christoffel Plantijngracht 4, 1065 DA Amsterdam
Watersport centrum Sloterplas

Watersportcentrum Sloterplas verhuurt onder andere 2- of 3-persoons kano’s (“Canadese kano’s”) en 1-persoonskano’s (“kajaks”) en valken. Uiteraard geven wij zwemvesten mee.
Naast de verhuur kunt u ook lessen en cursussen boeken.

Afstand: 6,0 km mapsmaps
v.a. € 5,00 Toon beschikbaarheid
Squash - Spa Zuiver
Koenenkade 8 , 1081 KH Amsterdam
Squash - Spa Zuiver

Spa Zuiver is niet alleen een mooie plek om te rusten, maar ook een plek om een flink balletje te staan op één van de squashbanen. De 12 Squashbanen zijn gelegen in het prachtige Amsterdamse Bos en u huurt daar al een squashbaan voor €12 per uur! Boek hier uw plezier op de squashbaan.Afstand: 6,1 km mapsmaps
Amstelpark
Koenenkade 8, 1081 KH Amsterdam
Amstelpark

Amstelpark Tennis Club is dé tennisvereniging in Amsterdam op een prachtige locatie aan de rand van het Amsterdamse Bos. Amstelpark Tennis Club beschikt over 21 verlichte gravelbanen en 11 hardcourt binnenbanen. Bij Amstelpark is het mogelijk om een tennisbaan te huren en een uur of langer lekker fanatiek te tenissen.

Amstelpark is de eerste professionele tennisschool van Nederland!Afstand: 6,1 km mapsmaps
v.a. € 22,50 Toon beschikbaarheid
Spa Sport Hotel Zuiver
Koenenkade 8 , 1081 KH Amsterdam
Spa Sport Hotel Zuiver

Fitness op je eigen niveau en wanneer het jou uitkomt. Spa Zuiver in Amsterdam biedt alle mogelijkheden op fitnessgebied: van vrij trainen tot groepslessen en personal training.


Afstand: 6,1 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
Tennisschool Muller&van Dijk
Zandzeggestraat 1, 1087 SC Amsterdam
Tennisschool Muller&van Dijk

Muller&vanDijk organiseert in goede samenwerking met Tenniclub IJburg tenniskampen voor de jeugd in de schoolvakanties. Wij benoemen een aantal van de mogelijke kampen hieronder. Dit jaar organiseren wij ook een tenniskamp voor senioren in de meivakantie. Senioren tenniskamp - Meikamp - Zomerkamp - Herfstkamp

De jeugd tenniskampen kunnen gevolgd worden vanaf 5 en tot en met 12 jaar.
Het senioren tenniskamp is een tenniskamp van drie avonden van 19.00 tot 22.00 op 2, 3 en 4 mei 2016. Er is ook een seniorenkamp op 17, 18 en 19 oktober 2016. Tijdens dit kamp krijgen senioren de mogelijkheid alle facetten van tennis te ontwikkelen en om mee te maken hoe het is om 3 dagen lang 3 uur per dag te trainen. Je kan ook per dag inschrijven. Het kamp kost € 79,- voor 3 dagen, € 55,- voor 2 dagen en € 27,50 voor 1 dag. Iedereen kan zich inschrijven voor het kamp. Je hoeft geen lid te zijn van TC Ijburg.


Afstand: 7,6 km mapsmaps
v.a. € 27,50 Toon beschikbaarheid
South east Yoga
bijlmerdreef 1315, 1103 TV Amsterdam Zuid-Oost
South east Yoga

South East yoga is een hippe yogastudio in Zuid-Oost waar de focus ligt op een prachtige uitstraling, een gezonde lifestyle en fantastische yoga lessen. Er worden verschillende vormen van Yoga aangeboden, waaronder Yin Yoga en Hot Yoga. Het is bij uitstek de plek om na een goede yoga sessie lekker met een gezonde smoothie van de Biologische juice bar, na te genieten.


Afstand: 8,0 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
Kanoverhuur Amsterdamse Bos
Grote Speelweide 5, 1182 AD amstelveen
Kanoverhuur Amsterdamse Bos

In het Amsterdamse Bos ligt de mooie plek: Kanoverhuur Amsterdam. De plek om langs te gaan voor een gezellige middag op het water samen met vrienden en familie. Kanoverhuur Amsterdam ligt aan de grote vijver met schoon zwemwater, grenzend aan een groot sportveld voor allerlei outdooractiviteiten.

Prachtige tochten kunt u maken door een schitterend natuurgebied met een kano of een waterfiets.
Daarna kunt u op ons gezellige terras nog even uitrusten onder het genot van een drankje en een snack.


Afstand: 8,1 km mapsmaps
v.a. € 6,00 Toon beschikbaarheid
Reebok Crossfit 020
Hoogoorddreef 3, 1101BA Amsterdam
Reebok Crossfit 020

Reebok CrossFit 020 is a world-class CrossFit box centrally located by Amsterdam Arena and Atlas Arena Business Park. In our 500 square meter facility (and sometimes outside) we offer a broad training program that is suitable for any level of fitness.


Afstand: 8,3 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
M&M-SUP
Pampuslaan 501, 1087 LA Amsterdam
M&M-SUP

M&M Stand Up Paddling in Amsterdam biedt u Stand up Paddling lessen met behulp van vrolijke en gepassioneerde leraren/leraresen die je ondersteunen in het varen. Aangezien M&M Stand Up Paddling de sport Stand up Paddling geïntroduceerd heeft in Nederland zijn hun een uitstekende keuze.

Bekijk het aanbod hieronder en boek gemakkelijk en snel!Afstand: 8,5 km mapsmaps
v.a. € 20,00 Toon beschikbaarheid
ArenaGym
Hogehilweg 20, 1101 CD Amsterdam
ArenaGym

Arena gym gelooft in een holistische en persoonlijke benadering. Optimale gezondheid ontstaat door emotioneel-, spiritueel, – en fysiek welbevinden. Door de balans in het lesaanbod en behandelmethodes is dit de optimale plaats om te werken aan je gezondheid.


Afstand: 8,6 km mapsmaps
v.a. € 8,00 Toon beschikbaarheid
ArenaYoga
Hogehilweg 20, 1101 CD Amsterdam
ArenaYoga

Tijdens de Yoga lessen leer je om je lichaam en bewustzijn (geest) te verbinden. Er is niets belangrijker in het leven dan het vinden van balans. De yoga lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Een uurtje Yoga helpt je om geheel te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Daarnaast verbetert het je lichaamsgevoel en flexibiliteit. Onze coaches bieden verschillende lessen aan van beginnend- tot aan gevorderd. Er worden verschillende manieren van Yoga beoefend, denk hierbij aan Basic Flow, Yin Yoga, YinYang Yoga, Hatha Yoga en Pilates.


Afstand: 8,6 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Wandelen en Slapen
Dorpsweg 17, 1697 KA Schellinkhout
Wandelen en Slapen

Wandelen en Slapen heeft speciaal voor Be Sporty twee fantastische trainingen voor de langere afstandwandelaar (vanaf 10 kilometer tot 42 kilometer). Doe je mee aan de Damloop wandeltocht of hou je heel erg van wandelen, dan is dit de kans om én een prachtige route te lopen én verwend te worden met een heerlijke lunch of een Healthy High Tea.

Trek je wandelschoenen aan en maak jezelf klaar voor de Dam tot Damloop of geniet van een intensief stuk wandelen.


Afstand: 9,4 km mapsmaps
v.a. € 18,00 Toon beschikbaarheid
HealthCity Badhoevedorp
Sloterweg 301, 1171 VB Badhoevedorp
HealthCity Badhoevedorp

Kom lekker squashen of fitnessen bij Health City Badhoevedorp.

De squashbanen zijn al te boeken vanaf €14,- per uur.

Een dagkaart voor de fitness kost €17.50.
Met deze dagkaart heb je 1 dag toegang tot alle fitnessfaciliteiten. Waaronder groepslessen, fitness, sauna, stoombad & zonnebank.


Afstand: 10,1 km mapsmaps
v.a. € 14,00 Toon beschikbaarheid
Sport-, fitness- en squashcentrum Pleizier
Wisseloordplein 4, 1106 MH Amsterdam
Sport-, fitness- en squashcentrum Pleizier

Bij ons staat kwaliteit centraal, al 25 jaar lang. Wij bieden persoonlijke begeleiding afgestemd op uw sportieve doelstelling.Wij zijn niet alleen een fitnesscentrum, maar een compleet sportcentrum! Bij Sportcentrumpleizier kun je terecht voor Squash, Fitness, Judo, Dans en vele fitness groepslessen.


Afstand: 10,9 km mapsmaps
Golfschool en Driving Range Fairway
Abcouderstraatweg 46 , 1105 AA Amsterdam
Golfschool en Driving Range Fairway

Altijd al een hole in one willen slaan? Dan ga je naar Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam. Golfbaan de Hoge Dijk heeft meerdere golfbanen (3 x 9 holes golfbaan) en biedt de beste oefenfaciliteiten om te leren golfen. Naast golfen kan je hier ook lekker lunchen en dineren. En met mooi weer kan dat ook op ons heerlijke terras met uitzicht over de golfbaan!

Op De Hoge Dijk verzorgd Golfschool Fairway de golflessen. Golfschool Fairway verzorgt golflessen op elk niveau, voor beginners en gevorderden van elke leeftijd. U kunt uw handicap verbeteren, oefenrondes op de baan spelen en specifieke put- of swinglessen boeken. Golfschool Fairway werkt uitsluitend met PGA-gekwalificeerde professionals die allen indien gewenst werken volgens het 9 stappen plan van de NGF.

Boek snel je eerste les! Of ga er zelf op uit, koop snel een knipkaart en sla je slag! De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk golfbanen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (PAR 71) met A-status en is ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel. De eerste negen holes zijn in 1990 in gebruik genomen; de tweede negen holes worden sinds 1995 bespeeld.

Golfbaan: Abcoudebaan

In het voorjaar van 2002 is de Abcoudebaan met veel enthousiasme geopend. Deze golfbaan (PAR 31) is ontworpen door Gerard Jol. De golfbaan heeft een landelijk karakter door het fraaie uitzicht op de kerktorens van Abcoude. Voorts spelen waterpartijen een belangrijke rol. Op de golfbanen kan 's zomers en 's winters tot zonsondergang worden gespeeld.

Greenfee
De 18 holes golfbaan is toegankelijk voor iedere golfer, mits in het bezit van een geldig golfvaardigheidsbewijs (GVB) of handicap 54. De Abcoudebaan is behalve voor GVB bezitters ook toegankelijk voor golfers met een aantoonbare baanpermissie, afgegeven door een golfprofessional. De greenfee voor de verschillende golfbanen vindt u op de tarievenpagina.

Alle golfbanen van De Hoge Dijk zijn qualifying, dus je kunt naar harte lust aan je golf en handicap werken.
Gedurende het seizoen worden de greens op 3 mm hoogte gemaaid en ook buiten het seizoen wordt er gespeeld op zomergreens. Alleen bij sneeuwval wijken we uit naar wintergreens.

Golfbaan De Hoge Dijk ligt in Amsterdam en je kan gratis parkeren, de driving range is vrij toegankelijk en je kan gebruik maken van alle oefenfaciliteiten.


Afstand: 11,1 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
JUMPERS, indoor trampoline
Langs de Werf 7, 1185 XT Amstelveen-zuid
JUMPERS, indoor trampoline

Jumpers Indoor is met meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines, 2 dunking zones, een tumblingbaan, een foampit met slackline één van de grootste trampolineparken van Europa van dit moment. Trampoline springen tovert bij iedereen een lach op het gezicht, daarom zijn er trampolineprogramma’s voor alle leeftijden.  Bij Jumpers indoor kunt u ook terecht voor een potje Indoorgolf!


Afstand: 11,7 km mapsmaps
v.a. € 8,00 Toon beschikbaarheid
Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug
Vijfhuizerdijk 204-A, 2141 BK Vijhuizen
Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

Welkom op het mooie sportcentrum De Nieuwe Brug. U kunt hier terecht voor Tennis indoor en outdoor, Padeltennis en Beachtennis. Ook hebben wij leuke arrangementen voor een gezellige en sportieve sportmiddag voor jong en oud.


Afstand: 15,0 km mapsmaps
v.a. € 12,50 Toon beschikbaarheid
Capoeiravereniging Senzala de Santos Holland
Hendrik Figeeweg 1z, 2031BJ Haarlem
Capoeiravereniging Senzala de Santos Holland

Wij zijn een vereniging van enthousiaste mensen die in de loop der jaren de veelzijdigheid van de Capoeira hebben mogen ontdekken en ervaren. We geven Capoeiralessen voor volwassenen en kinderen in Haarlem. Uitgaande van ieders kwaliteiten vormen we een hechte groep waarin iedereen met open armen wordt ontvangen.


Capoeira geeft energie, zelfvertrouwen en versterkt het ritmegevoel en de innerlijke veerkracht. Daarnaast maak je kennis met de Braziliaanse taal en cultuur.Afstand: 17,0 km mapsmaps
v.a. € 7,50 Toon beschikbaarheid
Energiek met Anouk
Station Santpoort Noord, 2071 Santpoort-Noord
Energiek met Anouk

Energiek met Anouk biedt bootcamp lessen aan in Santpoort-Noord. Als sportfanaat en voedingsdeskundige ben je bij Anouk op het juiste adres als je het doel hebt om echt fit te worden! Anouk biedt zowel bootcamplessen als voedingsbegelding. 

"De combinatie van sport en voeding zorgt voor een optimaal resultaat; een gezond en energiek lichaam."


Afstand: 19,3 km mapsmaps
v.a. € 8,50 Toon beschikbaarheid
Tetterode Tennis
Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen
Tetterode Tennis

Bij sportcomplex Tetterode Tennis kunt u zowel terecht voor binnen als buiten tennisbanen.


Afstand: 20,6 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
Challenge Almere-Amsterdam
Esplanade 10, 1315TA Almere
Challenge Almere-Amsterdam

Ben jij een atleet? Wij zijn jouw ultieme uitdaging!

Challenge Almere-Amsterdam biedt races voor iedereen: of je nou een lange of korte afstand wilt afleggen, weinig of een zware voorbereiding wilt doen en voor jong en oud! Doe met ons mee en maak deel uit van de triathlon familie!

De datum voor de aankomende triathlon is 10 September, 2016. De volledige traithlon is: 3,8km zwemmen – 180km fietsen – 42,2km lopen

Informatie over het Zwemparcours
2 rondes van 1,9km / 1 ronde van 1,9km (Half Distance atleten leggen 1 zwemronde af). De start ligt naast de Schouwburg Almere aan de Esplanade in Almere Stad.

Informatie over de fietsroute
2 rondes van 90 KM/ 1 ronde van 90km

Informatie over het renparcours
6 rondes van 7km / 3 rondes van 7km


Afstand: 21,5 km mapsmaps
v.a. € 179,00 Toon beschikbaarheid
Crossfit 0252
Noorderdreef 62, 2153 LL Nieuw-Vennep
Crossfit 0252

Bij CrossFit 0252 in Nieuw Vennep, kun je terecht voor je WOD (Workout Of the Day) en voor de open Gym, maar ook voor de fysiotherapie met specifieke (revalidatie) trainingen als je een blessure hebt. Wij zijn uniek in Nieuw Vennep en regio Haarlemmermeer en bieden naast alleen CrossFit ook de combinatie van CrossFit en een les Yoga en/of Pilates.


Afstand: 21,5 km mapsmaps
Beachtennis.nu
Boulevard Paulus Loot 1B Zandvoort (Zuidstrand), 2042 AD Zandvoort
Beachtennis.nu

Schrijf je hier in de voor de toernooien van de Coney Open Beachtennis Tour!


Afstand: 25,6 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
Have Fun Events
Have Fun Events

Have Fun Events biedt actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes zoals mountainbiken, vliegeren en duinsteppen. Boek hieronder jouw favoriete uitje met het werk of de familie!

Tevens is het mogelijk om bij Have Fun Events prive lessen te boeken.
Afstand: 30,0 km mapsmaps
v.a. € 20,00 Toon beschikbaarheid
Kobra - Extreme Watersports
Schelphoek 4, 1621 MK Hoorn
Kobra - Extreme Watersports

Spectaculaire lol beleven zonder lange trainingen of eindeloze frustratie? Dat kan bij Kobra Events. Deze extreme sport aanbieder is een ster op het gebied van Flyboarden, Hoverboarden en Wakeboarden. De perfecte belevenis voor een goed portie adrenaline.


Afstand: 31,9 km mapsmaps
v.a. € 15,00 Toon beschikbaarheid
RAP Speeders
Touwslag 4, 3421 JG Oudewater
RAP Speeders

Voor speedbadminton ben jij bij de Rap Speeders aan het juiste adres. Schrijf je in en geniet van deze dynamische kruising van Badminton, Tennis en Squash.

Wat is Crossminton!?...hoor ik je denken ;-). Crossminton is zo'n 14-15 jaar geleden in Duitsland uitgevonden door Bill Brandes. Hij ontwikkelde de speciale rackets en speeders en noemde zijn productlijn Speedminton. Deze racketsport kan zowel 'freestyle' worden gespeeld, als ook op een echt wedstrijdveld. Een wedstrijdveld heeft hierbij de lengte van een half tennisveld.

Crossminton is sinds 1 januari 2016 officieel de nieuwe naam van de snelle gecombineerde racketsport, welke voorheen nog luisterde naar de naam Speed Badminton. En nee, het is geen badmintonvorm. Crossminton combineert het beste van tennis, badminton en squash. Racketsportversie 4.0 zeg maar ;-).


Afstand: 38,5 km mapsmaps
v.a. € 8,00 Toon beschikbaarheid
Club Profit
Hein bottingalaan 5, 3707 NX Zeist
Club Profit

Club Profit gelooft in de klassieke functionele workout: werken met je lichaam als ultieme en belangrijkste machine. Club Profit is de enige trainingsschool in de omgeving Utrecht. Het is gericht op trainingen vanuit functionele visie en heeft een binnen- buiten ruimte en een beachveld tot beschikking. Door de mooie ligging in Zeist maken we ook gebruik van de tennis, golf, hockeyvelden en het bos.


Afstand: 39,4 km mapsmaps
v.a. € 5,00 Toon beschikbaarheid
Tenniscentrum Oudewater
Touwslag 4, 3421 JG Oudewater
Tenniscentrum Oudewater

Zowel actieve tennisbeoefenaars als recreatieve tennissers hebben de weg naar Tenniscentrum Oudewater reeds gevonden. Een prachtig complex waar jong en oud hun sport in een ontspannen sfeer beoefenen zoals dat in Oudewater gebruikelijk is.


Afstand: 39,4 km mapsmaps
v.a. € 18,50 Toon beschikbaarheid
Bodyloods
Bodyloods

De Bodyloods in Capelle aan den IJssel is de plek voor jou! Stap af van traditioneel fitness en start met fitness zoals het bedoeld is en wel trainen zonder machines. Is nog saai ook toch. Liever buiten trainen? Kies dan voor de bootcamps en kettlebeltraining in Rotterdam Terbregge en Bergschenhoek.


Afstand: 51,1 km mapsmaps
v.a. € 8,50 Toon beschikbaarheid
Sportcentrum Leeuwenbergh
Lindelaan 7 , 2495 BA Den Haag
Sportcentrum Leeuwenbergh

Op de rand van Rijswijk, Voorburg en Leidschendam ligt het rustieke Sportcentrum Leeuwenbergh.

Binnenkort boekbaar! Het park beschikt over 8 tennisbanen met de traditionele gravelondergrond (waarvan 4 overdekt in de winter middels ballonhal), 12 tennisbanen met Advantage Red Court (kunstgravel), 1 kunstgras tennisbaan, 2 mini-kunstgras tennisbanen, 3 midi-kunstgras tennisbanen, een multifunctionele kunstgras baan en sinds april 2015 ook een Padelcentrum met 4 kunstgras padelbanen.


Afstand: 51,1 km mapsmaps
v.a. € 0,00 Toon beschikbaarheid
Mountain Bootcamps
Mountain Bootcamps

Mountain Bootcamps geeft bootcamplessen in Gelderland en Brabant. Alle groepen worden samengesteld op basis van wat ze fysiek en mentaal kunnen. Groei, persoonlijke ontwikkeling en teamprestaties staan centraal. Mountain Bootcamps zorgt ervoor dat je weer fit en vitaal wordt met trainingen op eigen niveau, in groepsverband en in de buitenlucht.


Afstand: 58,1 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Do The Extra Mile
Do The Extra Mile

Do the extra mile geeft verschillende uitdagende sporttrainingen. Zoals outdoor fitness/ bootcamp en hardlooptrainingen. Daarnaast bieden we persoonlijke hardloopbegeleiding, van trainingschema’s op maat tot loopscholing. Wil jij beginnen met sporten, na een blessure het hardlopen weer oppakken of heb je een gericht trainingsdoel voor ogen, wij begeleiden je op je eigen tempo! De afwisselende trainingen buiten, run classes en persoonlijke workouts dagen je uit en houden je gemotiveerd.


Afstand: 84,2 km mapsmaps
v.a. € 7,50 Toon beschikbaarheid
Bootcamp in Arnhem
Holthuizerdreef 18, 6852JC Huissen
Bootcamp in Arnhem

Bootcamp Huissen INSIDE is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband.

Je bent altijd in een groep aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen.


Afstand: 84,7 km mapsmaps
v.a. € 10,00 Toon beschikbaarheid
Sportcentrum De Fabriek - TRX Trainingen Leeuwarden
James Wattstraat 4, 8912 AR Leeuwarden
Sportcentrum De Fabriek - TRX Trainingen Leeuwarden

Ben je op zoek naar een manier om je training afwisselend, uitdagend en gevariëerd te houden? Beleef dan nu de allernieuwste en meest effectieve Total Body Fitness Sensatie! TRX Suspension Training is een unieke vorm van fitness en geschikt voor iedereen. Het is een originele op eigen lichaamsgewicht gebaseerde training. Op elk fitnessniveau train je kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit. TRX Suspension Training is de perfecte work-out voor iedereen!


Afstand: 107,7 km mapsmaps
v.a. € 8,50 Toon beschikbaarheid
Friday Night SUP - SUP Skool Leeuwarden
Stadsstrand Leeuwarden, 8932 PA Leeuwarden
Friday Night SUP - SUP Skool Leeuwarden

Van mei tot oktober is organiseert Supskool Leeuwarden de gezellige Friday Night SUP! Dit is een SUP-rondje door de prachtige grachten van Leeuwarden. Iedereen kan aan de Friday Night SUP meedoen, dus ook als je voor het eerst op de SUP staat.
De tour is inclusief een hapje en drankje naar afloop en tijdens het Suppen is er een volgboot met muziek die met ons meevaart. Genoeg reden om mee te doen! Meld je snel aan voor één van de beschikbare data.


Afstand: 109,5 km mapsmaps
v.a. € 17,50 Toon beschikbaarheid
Terug naar boven
X